Rubberen hamers

Wat is een rubberen hamer?

Bij het leggen van tegels is een goed resultaat belangrijk. Als tegels niet vlak liggen of strak tegen elkaar aan zijn gelegd, is dat in één oogopslag zichtbaar. Het ziet er niet alleen minder mooi uit, het kan ook gebroken tegels opleveren. En dat wilt u natuurlijk altijd voorkomen. De rubberen hamer is dus ideaal om tegels mee te kloppen, maar tegelijk vermijdt u schade aan uw vloer of de tegels dankzij het zachte rubberen oppervlak. Met bijvoorbeeld een bankhamer of een klauwhamer slaat u een tegel nogal snel in stukken of laat u een letterlijk onuitwisbare indruk achter in de tegel. Daarom kunt u eigenlijk niet zonder een kwalitatief goede rubberen hamer. En daarvoor kunt u altijd terecht bij de professional van Pro Tilers.

Rubber hamer super prof

Rubberen hamer voor tegels

Om tegels op een vlak niveau te kloppen, is een rubberen tegelhamer onmisbaar. Met een hamer die voorzien is van een rubberen kop beschadigt u de tegels niet als u ze recht wilt aankloppen. Bij het leggen van een tegelvloer is een rubberen tegelhamer onderdeel van het gereedschap van de ervaren tegelzetter en de minder ervaren tegelzetter. Gebruikt u geen rubberen tegelhamer? Dan krijgen uw handen en gewrichten het waarschijnlijk flink te verduren. Want zeker zware vloertegels krijgt u zonder de rubberen hamer maar moeilijk precies vlak geduwd. Dat maakt deze hamer tot een zeer handig stuk gereedschap. Door hard of zacht te kloppen met de rubberen hamer past u de ligging van de vloertegels zeer nauwkeurig aan. Zo krijgt u een prachtige vlakke tegelvloer waar u jarenlang plezier van heeft!

Tegels laten zetten door een vakman

Rubberen hamer voor de perfecte tegelafwerking

Iedereen die tegels gaat zetten voor een wand of een vloer heeft daarvoor goed gereedschap nodig. Eén van de gereedschappen die u nodig hebt voor tegelzetten is de rubberen hamer. Hiermee legt u vrijwel alle soorten tegels goed op zijn plek zonder de tegels te beschadigen. Voor goed gereedschap voor de tegelzetter gaat u naar Pro Tilers, dé specialist in goed gereedschap. Want met goed gereedschap kunt u sneller en beter tegels zetten met zo min mogelijk fysieke inspanning. Bij zowel grote als kleine projecten. En of u nu een vloer of muur wilt betegelen in een keuken, toiletruimte of een badkamer; met een rubberen hamer van Pro Tilers is tegelzetten een eenvoudig karwei. Op deze pagina leest u meer over de rubberen hamer. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over dit handige gereedschap voor de tegelzetter.

Contact opnemen met Pro Tilers

Als u een professionele tegelzetter in Nijmegen wilt inhuren om uw bouwklus vakkundig af te ronden met strak tegelwerk, kunt u contact opnemen met Pro Tilers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 06 00 046 en via de mail op info@pro-tilers.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.