Tegelzetter Nijmegen

Tegelzetter nodig?

Vakmensen voor uw tegelwerk in Nijmegen

Heeft u een verbouwing voor de deur staan van bijvoorbeeld een badkamer, keuken, toiletruimte of een vloer dat betegeld moet worden? Dan heeft u voor de afwerking daarvan waarschijnlijk ook de kennis en kunde nodig van een echte tegelzetter. De tegelzetter is een echte vakman die een verbouwing of renovatie in uw woning of bedrijf netjes afrondt met strak tegelwerk.

U kunt bij ons terecht voor het inschakelen van een echte professional die al vele meters tegelwerk heeft opgeleverd. Bij Vloermeister hebben wij altijd een tegelzetter voor u klaarstaan in Nijmegen die uw (ver)bouwklus tot een goed einde komt brengen.

Tegelzetter Gelderland

Tegelwerk van de vakman

Er zijn uiteraard veel enthousiaste doe-het-zelvers actief die hun hand niet omdraaien voor het betegelen van een badkamer of keuken. Maar in de meeste gevallen moeten mensen vaak erkennen dat het tegelwerk van de particulier echt wel onderdoet voor het tegelwerk van een professionele tegelzetter. Er zit soms een tegel scheef, of is niet vlak geplaatst, of er is een hoekje af. Kleine onvolkomenheden zijn dan vaak te vinden. Daar heeft u geen hinder van als u het tegelwerk overlaat aan een professionele tegelzetter in Nijmegen.

Wat kenmerkt de echte tegelzetter?

De tegelzetter die als professional werkt, is een vakman die beschikt over en werkt met het beste gereedschap en de beste materialen voor de echte tegelzetter. Hij laat dus niets aan het toeval over en komt niet met houtje-touwtje oplossingen. Zo kunt u er blind op vertrouwen dat uw tegelzetter in Nijmegen exact weet waar hij moet starten met tegelen om strak uit te komen met de tegels. De tegelzetter houdt nooit halve stroken of kwart tegels over in een ruimte. Hij zorgt ervoor dat al uw tegelwerk symmetrisch wordt gelegd voor het mooiste resultaat.

Tegels laten zetten door een vakman

Waarom een tegelzetter van Vloermeister?

Goede redenen waarom een professionele tegelzetter van Vloermeister inhuren een verstandige keuze is:

  • Hoogstaand vakwerk tegen scherpe tarieven
  • Gespecialiseerd in vele soorten tegels
  • Uitgebreide ervaring in vakkundig tegelwerk
  • Gebruik van topkwaliteit lijmen en voegsel
  • Garantie op al ons tegelwerk
  • Ook voor spoedklussen tegelwerkzaamheden

Contact opnemen met Vloermeister

Als u een professionele tegelzetter wilt inhuren in Nijmegen om uw bouwklus vakkundig af te ronden met strak tegelwerk, kunt u contact opnemen met Vloermeister. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-06 03 058 en via de mail op info@vloermeister.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.