Over ons

Over ons

Tegels laten zetten door een echte vakman

Ervaren in Vloerverwijdering en Vloerverwarming

Bij Vloermeister.nl hebben we een schat aan ervaring in het verwijderen van verschillende soorten vloeren, waaronder parket, tegel, siergrind en alle andere denkbare vloeren. Met jarenlange expertise op dit gebied zorgen we voor een vakkundige aanpak om uw oude vloeren probleemloos te verwijderen en indien gewenst te vervangen.

Naast vloerrenovatie bieden we ook vloerverwarming aan, zodat u in ieder seizoen van een aangename temperatuur in huis kunt genieten. Onze vloerverwarmingssystemen zijn van hoge kwaliteit en worden professioneel geïnstalleerd door ons deskundige team.

Advies over tegels leggen

Op zoek naar professionele tegelzetters? Bij Vloermeister.nl bent u aan het juiste adres. Onze ervaren tegelzetters leveren vakmanschap en kwaliteit bij het leggen van tegelvloeren in diverse maten en diverse ruimtes. Of het nu gaat om een badkamer, keuken of andere verblijfsruimte, wij zorgen voor een perfecte afwerking.

GEREEDSCHAP VOOR HET LEGGEN VAN TEGELS

Naast onze tegelzettersdiensten bieden we een breed scala aan tegelzettersgereedschap aan. Als dealer van de beste levelling clips op de markt en alle andere benodigde gereedschappen, voorzien we tegelzetters van hoogwaardige materialen om hun werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Bij Vloermeister.nl streven we naar uitmuntendheid in al onze diensten en producten.

  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen retourneren
  • Gemakkelijk en veilig betalen
  • Nederlandse topkwaliteit

TOOLS FOR PROFESSIONALS