Over ons

Over ons

Tegels laten zetten door een echte vakman

TEGELS LEGGEN MET VAKMANSCHAP

Bij het leggen van tegels is er een verschil tussen gewoon tegelen en tegelen door een echte vakman. Een vakman maakt gebruik van het juiste gereedschap en materiaal, en weet waar te beginnen met tegelen om een strak resultaat te krijgen. Hierdoor heb je geen halve stroken of kwart tegels aan één kant van de ruimte, maar zorg je juist voor een symmetrische plaatsing van de tegels voor de beste uitstraling.Met zoveel aanbieders van gereedschap en tegelzetters kan het lastig zijn om een keuze te maken. Bij Vloermeister nemen we de stress bij je weg en zorgen we voor strak afgewerkt tegelwerk. Precies zoals je verwacht en niets minder.

Advies over tegels leggen

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van design, middelgrote tot grote tegels. Laat je adviseren door onze professionals, want het gaat tenslotte om een investering waar je jarenlang naar moet kijken.We helpen tegelzetters ook graag aan goed gereedschap, want goed gereedschap is het halve werk. 

GEREEDSCHAP VOOR HET LEGGEN VAN TEGELS

Al het gereedschap en materiaal dat wij aanbieden, inclusief hulpmiddelen, is door ons getest en van goede kwaliteit bevonden. Als je gereedschap of andere hulpmiddelen bij ons koopt, ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen een mooie prijs.We gebruiken alleen gereedschap en materiaal dat we zelf hebben getest, goedgekeurd en gebruikt.Dankzij onze ervaren tegelzetters, die echte vakmannen zijn, weten we precies welk gereedschap het beste is en welke hulpmaterialen gebruikt moeten worden voor het beste resultaat.

 

  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen retourneren
  • Gemakkelijk en veilig betalen
  • Nederlandse topkwaliteit

TOOLS FOR PROFESSIONALS