Veel gestelde vragen

Hoeveel levelling clips heb ik nodig?

Via onderstaande tabel kunt u opzoeken hoeveel levelling clips u nodig heeft. Het aantal keggen is gelijk aan het aantal benodigde levelling clips. De keggen zijn herbruikbaar. Meet op wat de lengte en breedte van de tegel is in cm en zoek in de tabel op hoeveel levelling clips en keggen u per m2 moet bestellen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Indien u voor 16.00 een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het pakket wordt dan de volgende dag geleverd.

Wat is jullie retourbeleid?

Vloermeister heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat indien u niet tevreden bent uw bestelling binnen 30 dagen kunt retourneren. Wij vergoeden u dan het gehele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.

Heb ik een account nodig om een order te plaatsen?

Nee u heeft geen account nodig om een order te plaatsen, maar indien u meerdere bestellingen plaatst en deze bestellingen en de facturen op een later tijdstip wilt inzien en downloaden raden wij wel aan om een account aan te maken.

Hoe moet ik contact opnemen als ik een vraag heb?

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of via WhatsApp. De knop hiervoor vindt u onderaan de pagina. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 085-06 03 058

Welke lijmkam heb ik nodig?

Voor lijmkammen kunt u het beste de volgende maten aannemen:

Vloertegels t/m 50cm – 10 mm lijmspaan

Vloertegels van 60×60 – 12 mm lijmspaan

Vloertegels groter dan 60×60 – 15 mm lijmspaan