Metseltroffel voor de tegelzetter

Voor de professionele tegelzetter of de handige klusser die tegels gaat zetten, is de metseltroffel een onmisbaar onderdeel van zijn of haar gereedschapskist. Met een goede metseltroffel, ook wel lijmtroffel genoemd, is lijm verdelen op de te betegelen ondergrond een eenvoudige klus. Een goede troffel heeft een flink oppervlak die het mogelijk maakt om in één keer veel lijm tegelijk te kunnen scheppen, zodat u snel veel meters kunt maken tijdens het tegelen. Omdat u de metseltroffel tijdens het tegelzetten veel gebruikt, is het natuurlijk van belang dat hij lekker in de hand ligt. Voor een metseltroffel van professionele kwaliteit gaat u natuurlijk naar Pro Tilers, de specialist in goed gereedschap voor de tegelzetter. Goed gereedschap heeft u nodig om zonder al te veel moeite goed en mooi strak geplaatst tegelwerk af te leveren bij alle soorten projecten. Of u nu een vloer of muur gaat betegelen in een keuken, toiletruimte of een badkamer: met een metseltroffel die u koopt bij Pro Tilers maakt u uw tegelklus een stuk eenvoudiger. U leest op deze pagina meer over de metseltroffel. Wilt u direct meer weten? Dan kunt u ook direct contact met ons opnemen voor alle informatie over dit handige gereedschap voor zowel de ervaren als de minder ervaren tegelzetter.

Metseltroffel, lichtgewicht maar zeer sterk

Als u de metseltroffel gebruikt tijdens het tegelen, krijgt deze het door alle lijm flink te verduren. Een metsel- of lijmtroffel moet daarom wel van zeer degelijke kwaliteit zijn. En dat is de metseltroffel die u bij ons bestelt dan ook gegarandeerd. Onze metseltroffels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Want wij vinden het belangrijk dat u altijd, en voor elke klus, op uw gereedschap kunt vertrouwen. Daarom is de metseltroffel licht van gewicht en zeer sterk. Daarmee kan dus elke tegelzetter prima overweg.

Welke soorten metseltroffels verkopen wij?

Bij Pro Tilers kunt u de volgende soorten metseltroffels kopen:

  • Metseltroffel 180 mm met rechte hals
  • Metseltroffel roestvrij 180 x 120 mm
  • Metseltroffel rvs met rechte hals 180mm en softgrip
  • Metseltroffel Arnhems model 180 Classic Pro

Metseltroffel gebruiken samen met lijmkam

Een metseltroffel gebruikt u altijd in combinatie met een lijmkam. Na het aanbrengen van de lijm met een metseltroffel, heeft u een lijmkam nodig om de lijm op de juiste manier te bewerken en te verdelen op het te betegelen oppervlak. Ook voor lijmkammen kunt u uiteraard bij ProTilers terecht. We hebben er diverse in ons assortiment.

Contact met Pro Tilers

Bent u beginnend tegelzetter? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over het gebruik van de metseltroffel. Wij leggen het graag aan u uit. Bent u professioneel tegelzetter? Dan kunnen wij u waarschijnlijk niets meer uitleggen over de metseltroffel. U kunt hem dan eenvoudig in onze webshop bestellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 00 046 en via de mail op info@pro-tilers.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.