Uw parketvloer laten verwijderen

Laat uw parketvloer verwijderen door Vloermeister

Wilt u uw parketvloer laten verwijderen? Het ervaren team van Vloermeister staat voor u klaar! Of u nu een particulier, bedrijf of aannemer bent, wij zorgen voor een vakkundige en efficiënte verwijdering van uw vloer. Doordat wij uitgerust zijn met geavanceerde apparatuur en de benodigde kennis hebben, kunnen wij elke vloer veilig en snel verwijderen. Wilt u ons inschakelen om uw parketvloer te laten verwijderen? Vraag een offerte aan!

Waarom uw parketvloer laten verwijderen door Vloermeister?

Kiest u ervoor om uw parketvloer te laten verwijderen? Laat dit dan doen door Vloermeister! U kunt dan rekenen op de volgende voordelen:

 • Topkwaliteit tegen de scherpste tarieven
 • Specialistisch vakmanschap gegarandeerd
 • Onze teamleden zijn allemaal VCA-gecertificeerd
 • Geen onverwachte extra kosten
 • Het bedrag op de offerte is het exacte bedrag op de factuur
 • Transparante offertes en heldere afspraken die wij stipt naleven
 • 24/7 beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven
 • Wij bedienen heel Nederland en België
 • Bij ons betaalt u niet voor uren, maar voor het opgeleverde werk!

Gespecialiseerd in het verwijderen van parketvloeren

Of u nu een parketvloer met of zonder spaanplaat heeft, u kunt uw parketvloer laten verwijderen door ons. Wij verwijderen uw parketvloer zorgvuldig zonder schade aan te brengen aan de ondervloer. Ons team zorgt ervoor dat de vloerplanken voorzichtig worden opgetild en dat eventuele spijkers of lijmresten volledig worden verwijderd. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw vloer verwijderd wordt met minimale overlast en dat de ondervloer klaar is voor nieuwe vloerbedekking!

Verwijderen van lijm- en verfresten

Als u een nieuwe vloer wilt, zult u eerst uw oude parketvloer moeten laten verwijderen. Maar alleen met uw parketvloer laten verwijderen bent u er nog niet. Ook lijm- en verfresten moeten verwijderd worden. Ook dit kunt u aan ons overlaten. Wij zijn niet voor niets dé specialist in vloerrenovatie. Met meer dan 15 jaar aan ervaring en een succesvolle afronding van meer dan 5000 projecten, is geen enkele opdracht voor Vloermeister onbekend terrein. Wij zorgen ervoor dat uw vloerrenovatie een succes wordt!

Bespaar tijd en energie door uw parketvloer te laten verwijderen

Het verwijderen van een vloer kan een tijdrovende en intensieve taak zijn, vooral als u niet beschikt over het juiste gereedschap en de nodige ervaring. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken wanneer u ons inschakelt. Door ons uw parketvloer te laten verwijderen, hoeft u zelf niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer vakkundig verwijderd wordt. Of u nu een particulier bent die een vloer wilt laten verwijderen in uw woning, een bedrijfseigenaar die een vloerrenovatie plant of een aannemer die een professionele partner nodig heeft voor vloerverwijdering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Welke vloeren kunt u nog meer door ons laten verwijderen?

Wanneer u uw parketvloer wilt laten verwijderen, kunt u bij ons terecht. Maar wij verwijderen nog veel meer vloeren dan alleen parketvloeren. Ook tegelvloeren, kurkvloeren en tapijt verwijderen wij. Net als vloeren van laminaat, linoleum en vinyl. Als meester in vloeren bieden wij een professionele vloerverwijderingsservice. Wij helpen u ook graag met het verwijderen van de volgende vloeren:

 • Houten vloeren
 • PVC-vloeren
 • Cementdek vloeren
 • Gietvloeren
 • Sportvloeren
 • Vloertegels

Wat doen wij nog meer?

Naast dat u uw parketvloer door ons kunt laten verwijderen door ons, kunnen wij wellicht nog meer voor u betekenen. Zo kunt u uw vloer ook door ons laten egaliseren. Wilt u een tegelzetter inhuren voor het leggen van tegels? De ervaren tegelzetters van Vloermeister staan voor u klaar. Wilt u graag een warme vloer onder uw voeten? Wij kunnen ook vloerverwarming voor u aanleggen. Verder bieden we u ook de benodigdheden om zelf tegels te kunnen leggen. Zo hebben we voor u een starterset. Dit is een complete set om uw tegels mee te leggen. Maar ook losse tegel clips en keggen kunt u bij ons kopen. Bij ons vindt u al het gereedschap dat u nodig heeft voor het leggen van tegels. Uw vloerrenovatie begint bij Vloermeister! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw project.

Wij verzorgen het volledige proces

Vloermeister is dé professional op het gebied van vloerrenovatie en gerelateerde diensten. Wij verzorgen het volledige proces, van vloerverwijdering tot vloerverwarming installeren, egaliseren en tegelzetten. Bovendien leveren wij hoogwaardige gereedschappen en hulpmiddelen voor zowel particulieren als vakmensen in de tegelbranche. Kiest u er ook voor om ons uw parketvloer te laten verwijderen?

Neem direct contact op

Wilt u uw parketvloer laten verwijderen door Vloermeister? Vraag dan een offerte bij ons aan! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar +31 (085) 060 30 58, een e-mail te sturen naar info@vloermeister.nl of het contactformulier in te vullen. We helpen u graag!