Diamantschijf & boren

Diamantschijf

Diamantschijf voor zagen of slijpen met haakse slijper
Voor het op maat maken van tegelwerk voor een vloer of muur, heeft u hoogstwaarschijnlijk wel en diamantschijf nodig. Want of u nu beginnend of professioneel tegelzetter bent, vroeg of laat komt er een hoekje of leiding op uw (tegel)pad, waardoor u een tegel op maat moet zagen of een uitsparing moet maken. Een diamantschijf koopt u eenvoudig in de webshop van Pro Tilers, dé speciaalzaak voor de tegelzetter. Wij verkopen uitsluiten goed gereedschap, omdat wij van mening zijn dat een tegelzetter het beste gereedschap nodig heeft om zijn of haar belangrijke werk te kunnen doen. Zonder dat het teveel moeite kost. Of u nu een vloer of muur gaat betegelen in een keuken, toiletruimte of een badkamer: met een diamantschijf maakt u alle soorten tegels perfect op maat voor uw project. U leest hier meer over de diamantschijf. Wilt u direct meer weten? Neem dan meteen contact met ons op voor alle informatie over dit handige gereedschap voor elke tegelzetter.

Tegelzetter Gelderland

Waarvoor een diamantschijf?

Vindt u het betegelen van een badkamer, muur of vloer een lastige klus? U maakt het zichzelf een stuk makkelijker als u hiervoor het juiste gereedschap heeft, waaronder een diamantschijf. Hiermee kunt u zonder al te veel moeite nauwkeurig door tegels heen zagen zonder een tegel te breken of te beschadigen. Dat is natuurlijk wat u als tegelzetter altijd wil bereiken.
Diamantschijf zaagblad voor tegels
Door de enorme hardheid van diamant, wordt deze edelsteen standaard gebruikt bij het zagen door tegels. Diamantschijf zaagbladen komen dan ook moeiteloos door tegels heen. Hiermee kunt u tegels eenvoudig op maat maken. Zorg er dan wel voor dat het diamantschijf zaagblad past bij de soort tegels die u gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale diamantschijf zaagbladen voor natuursteen tegels en/of extra harde tegels.

Tegels laten zetten door een vakman

Pro-flat diamantschijf

U kunt bijvoorbeeld in de webshop van Pro Tilers terecht voor het kopen van de Pro-Flat diamantschijf, type FS 125 x 22 mm met een segmenthoogte van 7,5 mm. Dit diamantschijf zaagblad is speciaal voor fijn zagen van onder andere klinkers, kleipijpen, bakstenen, licht beton, keramiek en porselein geschikt. Dit zaagblad biedt hoge prestaties op diverse zaagsnelheden.Bij de productie van onze diamantschijven wordt alleen de beste kwaliteit diamant gebruikt met zeer geavanceerde lasertechnologie voor ultieme prestaties en veiligheid. Ook de meskernen zijn van de hoogste kwaliteit en met precisie ontworpen, geslepen en gehard.

Contact met Pro Tilers

Wilt u meer weten over de diamantschijf die u bij Pro Tilers kunt aanschaffen? Wij vertellen u er graag alles over. Direct een diamantschijf kopen? Dat doet u eenvoudig in onze webshop. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085 06 00 046 en via de mail op info@pro-tilers.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.